Koers bepalen
Wat zijn de opties en welke impact wordt er verwacht...
Koers vertalen
Een helder en gedragen routeplan voor het team...
Koers nemen
Actie in het team en blijven anticiperen...

Wie is Co to Market

Wat anderen zeggen

Pragmatische benadering

Co to Market – Business Navigator!

Al twintig jaar zeil ik in goed gezelschap van eiland naar eiland op de wadden. Ondanks als die jaren ervaring gelden er altijd andere condities. Om bijvoorbeeld van Vlieland naar Terschelling te varen is er al een keuze uit zeker drie routes. De veiligste route is niet altijd ideaal en blijkt veelal niet de snelste. De mooiste route daarentegen is alleen bevaarbaar onder specifieke omstandigheden en is sterk afhankelijk van wat het schip en haar bemanning aankan. Juist op dat moment komt de rol en de ervaring van de navigator om de hoek. Zo concentreert de schipper zich op de condities en het varen, terwijl de navigator zich richt op het realiseren van de optimale koers!

Commerciële vernieuwing noodzakelijk voor de volgende fase van groei is voor ICT uitdagers geen eenvoudige opgave, die veelal ook meerdere routes kent. Vanuit de veranderende condities de vertaling maken naar de dagelijkse operatie. Lastig en veelal overschaduwd door de dagelijkse werkelijkheid binnen alle afdelingen. Ook hier ligt de sleutel bij een goede business navigator. Die richt zich op de nieuwe koers, met de winkel open!

Een uitdagende rol die ik vanuit veel van mijn functies heb ingevuld, maar ook als zelfstandig adviseur vanuit Co to Market. Co to Market staat voor het gezamenlijk (co) realiseren van nieuwe ambities via een resultaatgerichte marktbenadering (to market).

Op dit moment richt ik mij als EMEA Business Development Lead op de nieuwe koers die SAP oppakt met haar SAP HANA Platform. Ik doe dit vanuit een vast dienstverband, maar bent u nieuwsgierig of wilt u eens van gedachten wisselen? Laat een kort bericht achter, dan neem ik spoedig contact op…

Image by Co – Fotografie!

De vele vaartochten en prachtige natuur op onze wadden hebben aan nog een heel andere passie bijgedragen: Fotografie! En waar hobby en passie samen komen, blijf je streven naar mooier. Zeker met fotografie. Dat ene beeld, net iets anders. Dat ene beeld, dat voor zichzelf gaat spreken!

Fotografie is meer dan een onschuldige hobby. Het geeft energie en vraagt om bewust te kijken. De veelzijdigheid van de natuur biedt daarbij meer dan voldoende creatieve uitdagingen. Er op uit dus met de camera, met of zonder onze eigen labrador Wiebe. Op verzoek ook voor speciale gelegenheden of evenementen.

Mijn fotografie richt zich op de natuur in de breedste zin van het woord. Kijk voor een indruk eens naar mijn portfolio. Altijd open voor ideeën, tips of een uitnodiging om een evenement te fotograferen. Gewoon vanuit mijn passie…