Over Co (to Market)


Zowel in de zeilsport, als ook zakelijk maakt de navigator onderdeel uit van een team. Het team dat uiteindelijk ook het resultaat realiseert. Ik ben trots over de teams waar ik de afgelopen jaren onderdeel van mocht maken. Graag deel ik een selectie van wat andere hierover zeggen:

 

“Ik ken Marco als een zeer zorgvuldige, analytische en creatieve concept-uitwerker. Hij is als geen ander in staat zowel de dynamiek van de markt, de partner als die van de aanbieder snel te doorgronden en weet dit goed in te zetten in een succesvolle marktbenadering. Daarnaast heb ik vooral met veel plezier jarenlang met Marco gewerkt!”

Sabine Palinckx, General Manager en CEO

 

“Marco is one of those rare business professionals who can describe very complex situations with just a few words. I’m sure this talent, coupled with his leadership skills and his marketing & communications expertise, have been vital in the rapid growth of many organizations in the Benelux.”

Jeroen Coenen, Worldwide Social Media Manager

 

“Marco is degelijk en authentiek. Hij is als geen ander in staat om vanuit een visie een tastbaar verhaal te creëren, te documenteren en op overtuigende wijze te presenteren.”

Arjen Warnaar, Sales Director Finance

 

“Marco is in staat een klant situatie goed en snel te analyseren. Met een duidelijke oplossings richting en aanpak als resultaat. Zijn creativiteit, inzet en mensgerichtheid spelen hierbij een bepalende rol.”

Marcel Leeflang, Sales Manager

 

“Marco is een goede sparring partner die snel tot de kern komt, een nieuw inzicht bied en een concreet plan van aanpak maakt.”

Coert Baart, CEO